Sárga széklet! Mikor kell orvoshoz fordulni?
Sziasztok!
Ma vettem észre, hogy sárga a székletem, és ilyen krémes állagú. Tegnap megettem jó pár kanál sárga barack lekvárt, de gondolom nincs összefüggés a kettő között, vagyis én nem gondolnám akkora mennyiségnek. Más tünetem nincsen, hasmenés, ilyesmi. De akkor mitől lehet? És ha nem múlik, hány nap után forduljak orvoshoz?
Nyugi, nem kell rögtön pánikolni. Egyáltalán nem biztos, hogy a sárgás széklet betegségre utal, különösen, ha más panaszod nincs. Nem megfelelő emésztés, ami lehet átmeneti is. Lehet olyat ettél, amitől "beepéztél".
Ha hosszabb ideig fennáll a probléma, a saját megnyugtatásod kedvéért, kérhetsz egy laborvizsgálatot, illetve egy UH-ot. De nincs semmi baj elhiheted.:)
Köszi, megnyugtattál! :)
Akkor még várok pár napot, mert tényleg egyébként semmi bajom, remélem elmúlik majd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!