Más is lehangolt ma?
Nem tudom, hogy front van-e, vagy csak az esős idő teszi, de két napja olyan szomorúság, nyomott "semmihezsincskedvem" hangulat van rajtam ok nélkül.
Mások is így vannak ezzel ilyen időben?
Szar az idő. Azért vagyunk depisebbek. A nap sem süt.
Nálunk megy a kacsasütés, jó illatok szállnak, meleg van nálam, én meg punnyadok, ma szabadnapom van, apám barátnője "dolgozik" :)
Ilyenkor érzem, hogy nem szabad elégedtlennek lenni az életünkkel. Van aki az utcán a hidegben és az esőben áll, se kutyája, se macskája. Se jövője, semmije. Csak áll és reménykedik, hogy egyszer jobb lesz. Vagy hogy ma éjjel nem fagy meg. Elszomorító :(
énis ígyvagyok vele:S
dejo lenne ha nem lennék most szingli:)
én is lehangolt vagyok....kéne tanulnom,meg készülni holnapra,de nincs kedvem:(
utálom vasárnapokat!
én is így vagyok vele :(
úgy szeretnék már nyarat, meleget, napsütést :)
15:16 mikor én szingli voltam és ilyen idő volt, valami nagyon finom kaját bekésztettem magamnak, ami nem épp diétás, valami jó kis thrillert leszedtem, betakaróztam és hajrá :D Ha van kutyád akkor rakd be magad mellé, hacsak nem egy bernáthegyi, de én tacsi keverékemmel elvagyok :)
ne szomorkodjatok :)
én is egésznap rossz kedvű vagyok.
reggel sírógörccsel keltem,azóta vagyok ilyen.Nem lehet hozzám szólni ma:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!