Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hetek óta hasmenésem van....

Hetek óta hasmenésem van. Megyek tükrözésre. Olyan érzés ebéd után, mintha égne belül a hasamban valami. Lehet a meleg ételtől? Feszül bármitől. Az ultrahang negativ.

Figyelt kérdés
2013. szept. 24. 14:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Attól max a gyomrod éghet.
2013. szept. 24. 14:41
 2/13 A kérdező kommentje:
Az igaz, de mégis a hasamban érzem a meleget, égő érzést.
2013. szept. 24. 15:21
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem eszel véletlenül rendszeresen glutént, vagy tejet?
2013. szept. 30. 08:59
 4/13 anonim ***** válasza:
Hagyd már ezt a glutént meg a tejet... az egész fórumot telenyomod ezzel, eszem megáll. Az emberek 95%-a rendszeresen eszik glutént meg tejet, és nincs semmi baja tőle.
2013. szept. 30. 09:19
 5/13 anonim ***** válasza:

"Hetek óta hasmenésem van. Megyek tükrözésre. Olyan érzés ebéd után, mintha égne belül a hasamban valami"

Kissé el vagy tévedve. Nézted ezt a kérdést, vagy a többit a fórumon? Még egyszer, az emberek mekkora hányadénak nincsen baja tőle? Én elhanyagolhatónak látom azt az ember mennyiséget, akiknek nincs bajuk tőle, bár valójában nekik is van, csak nem tudják mi okozza. Szóval.. Most egyébként arról 'vitázunk', hogy meggyógyuljon-e a kérdező?

2013. szept. 30. 09:42
 6/13 anonim ***** válasza:
Teszerinted minden emésztési problémát a glutén meg a tej okoz. A kérdező bajának valószínűleg k...ra semmi köze nincsen a gluténhez meg a tejhez. Aki allergiás ezekre, vagy nem tudja őket megemészteni, az orvosilag kimutatható. Ebben az esetben majd kimutatják neki és abbahagyja a fogyasztásukat. A többieket felesleges már idejekorán ezzel a hülyeséggel etetned, főleg azért, mert esetleg nem fordulnak orvoshoz, hanem "oké, akkor még kipróbálom ezt a diétát egy-két hónapig", aztán szépen meghalnak a betegségükben, mert mondjuk az emésztési problémáikat vastagbélrák okozta, és az az egy-két hónap megölte őket. Legyél tisztában azzal, hogy felelősséged van azzal, ha ide írsz.
2013. szept. 30. 11:09
 7/13 anonim ***** válasza:

"Teszerinted minden emésztési problémát a glutén meg a tej okoz."

Ja, ez a legegyszerűbben kivédhető ok. Van jobb tipped?

"Aki allergiás ezekre, vagy nem tudja őket megemészteni, "

Tehát az emberek többsége, igen?

"az orvosilag kimutatható. "

Orvosilag még a hülyeség sem mutatható ki, nemhogy a glutén és a tejfehérjék összes negatív hatása..

Egyébként menj a fenébe.. mindenki jobban jár a glutén/tejmentes étkezéssel.. Találd ki hogy rosszul járnak emiatt, báázzeg. Fikciózol itt össze-vissza, ettől aztán jobb lesz minden.

2013. szept. 30. 12:17
 8/13 A kérdező kommentje:
Most jutottam ide, és olvastam a válaszokat. 3 éve zéró toleranciás laktózérzékeny vagyok. Akkor is hasmenéssel stb járó problémákkal vizsgáltak, és egy kilégzési teszten bebizonyosodott a laktóz érzékenység.Azóta szigoruan betartom a laktóz diétát, és nincs is vele baj. Most kb 2 hónapja kezdődött előröl a hasmenés, hasfájás stb. Szinte ugyan ugy mind akkor, de a laktóz most természetesen kizárható. Mult héten voltam ultrahangon, negativ. A labor, széklet negativ.A hasfájás most pár napja megszünt, de a hasmenés minden kaja után jön. Csütörtökön megyek vastagbér tükrözésre, és biopsziára. Félek én is a ráktól, daganattól. De azzal vigasztalnak, hogy ha az UH jó akkor nem nagyon lehet szervi elváltozás. Köszi mindenkinek. 56/N.
2013. okt. 1. 08:43
 9/13 anonim ***** válasza:

Széttükrözhetnek és ultrahangozhatnak, miért kellene szervi elváltozást találni. Sima irritábilis bél szindróma, áteresztő bél szindróma. Ezen semmit nem fognak látni.. és segíteni is mégis hogy tudnának? Szerencsétlenek.

Na mindegy, én leírtam mit csinálj.

2013. okt. 1. 08:48
 10/13 A kérdező kommentje:
És mit csináljak? Mi az amit leirtál?
2013. okt. 1. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!