Mitől van ez az érzés?
Figyelt kérdés
Alig érzem a lábaimat, ha egymáshoz érnek nagyon rossz érzés mintha a tapintás nagyon kellemetlen lenne. Nagyon rossz érzés :(2013. aug. 29. 18:55
1/8 anonim válasza:
Ezt úgy hívják zsibbadás. Ilyenkor fel kell állni a gép elől és mozogni kell.
2/8 A kérdező kommentje:
De amúgy is van.. Nem zsibbadás nem tudom milyen érzés, nem amiatt van. :\
2013. aug. 29. 19:09
3/8 anonim válasza:
Esetleg gerincprobléma? Lumbális szakaszon nyomódnak az idegek(?)
4/8 A kérdező kommentje:
Úgy emlékszem tavaly ilyenkor is volt egy ilyen de az elmúlt . Elmenjek orvoshoz?
2013. aug. 29. 19:15
5/8 anonim válasza:
Az a baj, hogy így csak találgatni lehet. Azt sem tudom, mióta van ez a tüneted, hány éves vagy, stb..? Nyilván pl. egy meszesedés kizárt 14 évesen..
6/8 A kérdező kommentje:
17 vagyok. és Igazából 2 napja jelentkezik ez és nem tudom mitől :\ Az is lehet, hogy az időjárásra vagyok ilyen érzékeny mert meg is betegedtem mostanra és kialakult ez a rossz érzés is :\ Nagyon rossz érzés mikor a takarót felhúzom az ilyenek amik érintkeznek a lábammal :\
2013. aug. 29. 19:24
7/8 anonim válasza:
Ja, akkor inkább a bőröd érzékeny, nem?
Ilyen nekem is szokott lenni néha, csak nekem a kézfejemen lesz érzékeny a bőr. 1..2 napig tart. Olyankor bármi hozzáér, érzékeny. Fogalmam sincs mitől van, de pár nap alatt elmúlik.
Szerintem nálad is ilyesmi lehet.
8/8 A kérdező kommentje:
Hát reménykedjünk :\ Azóta van mióta beteg lettem ez az egész de szerintem el fogok menni orvoshoz =) Köszi, hogy segítettél :)
2013. aug. 29. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!