Mitől hányhatok?
Figyelt kérdés
Kb már 2-3 hete fogyókúrában vagyok (nekem nem nagyon kell, csak barátnőmmel együtt csinálom), tegnap nemsokmindent ettem, csak pár extrudált kenyeret, este értem haza egyetemről, és csináltam 2 tükörtojást. Már este éreztem, h megülte a hasam, és reggel óta már 3.-ra hányok :/ létezik, hogy mert hirtelen ettem megint túl olajosat?2013. szept. 24. 13:25
1/4 anonim válasza:
Talán azért mert szenved a szervezeted! Aki ilyen idióta, hogy munka nélkül akar lefogyni az meg is érdemli!!! Napi 4-5 alkalommal kell enni! Lehetőleg fehérjedús ételt. Kevés szénhidrátot kell fogyasztani! A fehér kenyeret meg a cukros vackokat kerülni kell! Ja és persze minden nap mozogni! Ha a mozgást akarod elkerülni mert lusta vagy akkor inkább hagyd az egészet a fenébe mert csak beteg leszel ilyen táplálkozás mellett!!!!!
2/4 A kérdező kommentje:
:) köszi az aranyos választ, de akkor kifejtem bővebben :) 157cm/48kg vagyok, és a fogyókúrám abból áll, hogy elhagytam a lisztet, a cukrot, a tésztát, krumplit, helyüket felváltotta a csirkemell vagy soványhús, párolt zöldség, barna rizs, zabkorpás ételek, szóval inkább egészséges életmódra váltásnak nevezném. De amúgy mielőtt beindult az egyetem, tornáztam is Péntek Enikőre. és tegnap is csak azért ettem annyit, mert rohanás volt a napom, annyira tellett.
2013. szept. 24. 13:44
3/4 anonim válasza:
1-es vagyok! Akkor bocs a durva fogalmazásért, csak nagyon sok az idióta aki szenvedteti magát! Akkor valószínű, hogy az olaj volt a ludas! Remélhetőleg nem a tojás volt rossz!
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, az lehetett az, mert délutánra már jobban voltam, meg ma is minden ok. De tanultam belőle, az biztos. ;)
2013. szept. 25. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!