Mitől hányhatok garantáltan? Pl a forró, sós víztől tényleg hányni lehet? És még mitől?
Fura kérdés...
Forró sós víztől leégeted a torkodat amit a só még ki is mar és mehetsz a sürgősségire, meg nem tudsz enni pár hétig szinte semmit hisz a nyelőcsövednek annyi!! Bár lehet hogy utána kihányod...
A sós víz csak dehidratálja a szervezetedet. A meleg víznek csak pár hatása van de azok nem a hányás. A forró vízet meg mondtam.
Hányni meg.. Hmmm miért is akarsz hányni?
Jaj, köszönöm szépen, akkor azt hanyagolom!:D
Mindegy, de fontos!:"D Légyszives segítsetek, ha tudtok:D
Én zsíros kaja + csoki kombótól szoktam hányni. De az szr, mert előtte nagyon durván begörcsöl a gyomrom - sírásig is akár.
Ami hatásos: igyál jóóó sokat kaja után, annyira, h kipukkadj, és garantáltan kijön.
Egy általános iskolás tanárom mesélte régen, hogy az ő korában a diákok krétát ettek, amitől hánytak, meg talán lázasok lettek. Így iratták ki magukat a dokival pár napra.
Tiszta sor, hogy csak érdeklődsz, és véletlenül sem akarod kipróbálni.
amit írtál az használ, csak nem forró vízzel hanem langyos vízzel...
eddig nekem mindig bejött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!