Fejfájás, mitől lehet?
Figyelt kérdés
Múlt hét közepén egyik nap nagyon felhúztam magam és aznap enni sem tudtam rendesen - estére jó kis fejfájásom is lett. A nagyja elmúlt, viszont azóta minden nap, a jobb homlok-halánték környékén elsősorban hajoláskor érzek valami tompa, hol egészen halvány, hol erősebb fejfájásfélét.2013. szept. 23. 15:16
1/4 yuda válasza:
Nem biztos, hogy összefügg. Lehet egészen más az oka: vérnyomás, betegség, fejsérülés, gyulladások, gyógyszerszedés, fronthatás..stb.
Ha ilyen, akkor vérvizsgálat kimutat, vagy kizár pár dolgot. Menj orvoshoz, ha nem múlik.
Ha azóta is taposómalomban vagy, vegyél ki pár nap szabit, vagy ha nem tudsz, akkor iskola/munka után kapcsolódj ki. Sétálj nagyokat, menj a természetbe fák és növények közé.
2/4 anonim válasza:
sztem ahogy elmondod "migrén"-ről van szó nekem is az van
gyógyszer,forró fürdő ,pihenés
3/4 A kérdező kommentje:
Nekem többen tenziós fejfájást mondtak. Tartott egy hétig, elkezdtem citromfű teát inni rendszeresen, ez meg jó séták a jó levegőn, és szerencsére elmúlt. :)
2013. okt. 16. 12:25
4/4 anonim válasza:
ez ismerős probléma. nekem frontok beköszöntése előtt vannak ezek a tünetek. kéthetente félszem-1 szem algo-flex forte és kész. ennyivel megoldom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!