Miért fáj már napok óta a fejem+nyomást érzek hátul a fejemben néha?
Figyelt kérdés
Ahogy emlitettem napok óta fáj a fejem. Nyomást is érzek hátul, amit csak 5-6 óránként érzek kb. Hajoláskor rosszabb. Illetve allergia miatt öt percenként fújom az orromat ha ez fontos. Orvoshoz nem megyek, anyukám orvos. De addig is ötletek hogy mi lehet?2013. szept. 9. 15:39
1/8 Miklós G. válasza:
Enyhe vérnyomás emelkedés. Ez történhet a front hatására, vagy más okból kifolyólag. Esetleg valami meningealis-eredetű lehet a fájdalom. Az allergiának biztosan nincs köze hozzá. Mérj ilyenkor egy vérnyomást, valószínűleg ott a gubanc.
Üdv! Jobbulást!
2/8 A kérdező kommentje:
Koszonom! Amugy 13 vagyok es egyensulyzavarom is van neha. Meg az a nyomas a fejemben hatul... Azt hittem agyr.k
2013. szept. 9. 15:44
3/8 anonim válasza:
Nekem akkor fájt a tarkómnál napokig, amikor magas volt a vérnyomásom, de a náthától is lehet erős fejfájás, mégha allergiás is.
4/8 anonim válasza:
Még az jutott eszembe, hogyha hajoláskor jobban fáj, akkor lehet a nátha miatt arcüreggyulladásod is, ez is fejfájással jár.
5/8 A kérdező kommentje:
Agyrak nem lehet?
2013. szept. 9. 15:59
6/8 anonim válasza:
Ne beszélj be magadnak ilyeneket, mérd meg a vérnyomásod, hátha magas, és nézesd meg az arcüregedet az orr fül gégészeten.
7/8 anonim válasza:
Agyréáknak más tünetei is vannak, szerintem a náthától van, de lehet vérszegénység, magas vérnyomás, szemeddel gond, sokféle dolog, nem tudom anyukád milyen orvos, de a háziorvoshoz igazán elvihetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!