Már 2 napja folyamatosan szédülök, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tényleg csak akkor mennék orvoshoz, ha nagyon muszáj, jó lenne ha itt is kaphatnék valami tippet. Tegnap reggel még jól voltam, kora délután hirtelen megszédültem, de nem zavart, szokott ilyen lenni, aztán gyorsan elmúlik. (Tudni kell, hogy elég alacsony a vérnyomásom) Aztán ezután a megszédülés után egész nap szédültem, nem forog a világ, de mintha a fejem belsejében szédülnék. Nem egyenes a kép amit látok, rossz a közérzetem, de dülöngélni nem dülöngélek. Ha viszont lefekszem, forog velem minden, csukott szemmel, olyan érzés, mintha leesnék. Ez ma egész nap tart, és szerintem még rosszabb is. Volt már veletek ilyen? Ha igen, mit tettetek? Mi lehet az ok? Mi mulasztotta el?2013. szept. 19. 15:37
11/13 anonim válasza:
Én régebben nagyon sokáig szédelegtem,egyensúlyzavarom lett.
Máig sem tudják hogy mitől kaptam.
Nagyon kellemetlen,mert nem nagyon lehet mit tenni vele.
Nekem több hónapig tartott,amíg valahogy rendeződött.
Neurológiai vizsgálatot kell kérni,ha továbbra is fennáll,akkor a fülészetre is be kell menni,mert a belső fül is okozhatja,és otoneurológiai statust kell megállapítani.
12/13 A kérdező kommentje:
Már minden vizsgálaton túlestem (EEG, CT), és nincs semmi gond. Szóval én sem tudom mi okozza, de remélem elmúlik :)
2013. szept. 26. 09:41
13/13 anonim válasza:
Szia,nekem is most ilyen tüneteim vannak,sikerült rájönni az okára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!