Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Legális tanuló drogok? Agyserk...

Legális tanuló drogok? Agyserkentők vizsgaidőszakra?

Figyelt kérdés
2013. szept. 15. 20:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Koffein..
2013. szept. 15. 21:21
 2/7 anonim ***** válasza:

Én csakis természetes alapú agyserkentőt szeretnék Neked ajánlani. És abból is azt, amiről tudom, hogy a legjobb összeállítású. Ez pedig a gingkó biloba.

Én felnőttként (47 évesen) tanulok, és szintén ezt használom.

Ha bővebb információ is érdekel, priviben értekezzünk.

2013. szept. 15. 21:38
 3/7 anonim ***** válasza:

Az angolban van erre egy kifejezés, mégpedig a nootropic, nootropics, vagyis smart drugs.

Ha érdekel keress rá google-ban, nagy irodalma van.

Egy fajta szer szedése nem szokott segíteni, akik keményen nyomják ezeket, azok van hogy napi 15-20 tablettát is bevesznek, jó nagy dózisban. Van közte nagyon sok természetes anyag, mint pl. az omega 3, de van közte receptre kapható gyógyszer is. Sőt az egyik legjobb megoldás egy amfetamin származék, amely brutális megnyomja az ember teljesítőképességét. Tippeket nem fogok adni, olvass utána.

2013. szept. 16. 12:26
 4/7 anonim ***** válasza:
37%
kóla, cukor, sültkrumpli. csoki, koffein, tea.
2013. szept. 18. 17:49
 5/7 Kanti Szilvia válasza:
Pl.Ginseng vagy a Kratom(Mitragyna Speciosa)Nekem bevált, ha szívproblémád van, pl. ritmuszavar, akkor ne szedj ginsenget! A kratom kis dózisban szellemileg, és fizikailag serkentő hatású.
2013. szept. 19. 11:33
 6/7 Kanti Szilvia válasza:

Megefelelő mennyiségű(tiszta) víz is szükséges a szervezet normális működédéhez,szervezetünk nagy része vízből áll, az agynak is fontos! A víz ne szénsavas legyen,és ha műanyagból palackból iszod, arra ügyelj, hogy keményebb műanyag legyen, mert abból valószínűleg nem oldódnak ki káros anyagok. Ezek a jelzések segíthetnek: Biztonságos műanyagok

A 2-es, 4-es, 5-ös számmal jelölt csomagolásokról a kutatások azt mutatták ki, hogy ezeket használva nem jutnak rákkeltő és hormonháztartást károsan befolyásoló anyagok az élemiszereinkbe.

[link]

2013. szept. 19. 11:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Ma ezt találtam a facebookon: [link]
2013. szept. 29. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!