Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért tartják gáznak azt ha...

Miért tartják gáznak azt ha valaki jó tanuló?

Figyelt kérdés
2013. szept. 7. 01:44
 1/5 anonim válasza:
100%
Ez csak egy divat-szerüség (vagymi) ami inkább az általános iskolai körökben nėpszerű csakis azért mert a többség nem szeret tanulni és nem szereti az iskolát, mert most az a menő aki nem tanul (vagy ahogy az emberben alapból benne van h nem szereti a kötelező dolgokat) és ezért aki mondjuk szeret tanulni vagy csak egyszerüen okos az már egyből ilyen stréber olyan stréber. De majd a középiskolában m@ár inkább küzdenek h ne bukjanak meg és a végefele amikor majd közeledik az érettségi nem lesz túl menő ha nem mész át a vizsgákon.
2013. szept. 7. 02:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Minden közösség kiutálja a tőlük különböző, tőlük okosabb embereket...
2013. szept. 7. 03:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Mert a te közösséged olyan, aki gáznak tartja aki jó tanuló. Nem minden iskola vagy osztályközösség ilyen. Van ahol az ciki ha valaki rossz tanuló.

Az életben az a ciki ami azért sokkal tágabb kör, ha valaki rossz tanuló. Igaz a dolgozat jegyeidet nem fogják látni sehol az életben, de a végbizonyítványodat igen. Nem fogsz örülni amikor a HR osztályon fénymásolják 2-es bizonyítványodat, akkor az lesz a ciki, és azon nem tudsz javítani bármi is van. Szóval ne a mostani közösséged határozza meg számodra mi is a ciki.

2013. szept. 7. 07:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem az sokkal gázabb, hogy valaki megbukik. Én is mindig jó tanuló voltam, ezért nem voltam kedvenc. Ha szerencséd van kapsz olyan osztályt, ahol sok jó tanuló van és nem lógsz ki a sorból.
2013. szept. 7. 07:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én gimis osztályomban az volt a gáz, ha valaki bukdácsolt.
2013. szept. 7. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!