Az Andaxin gyógyszer jó a depresszióra?
Figyelt kérdés
Nagyon depressziós vagyok most, de nemsokára el kell mennem itthonról. Van itthon Andaxin gyógyszerem, úgy tudom az valamilyen nyugtató. Szerintetek jobb lesz tőle a kedvem, ha beveszek 1-2 szemet? Nagyon nem bírom így...2013. szept. 10. 12:18
1/6 anonim válasza:
Nem, attól csak rosszabb lesz. Amúgy már be is tiltották a gyártását.
2/6 anonim válasza:
H ael kell menned otthonróll, az csak jót tesz. Legyél minél többet a napon, az segít.
3/6 A kérdező kommentje:
Nekünk még volt itthon. Egyébként azért akartam bevenni, mert nem akartam ilyen állapotban menni suliba...
2013. szept. 25. 10:52
4/6 anonim válasza:
"H ael kell menned otthonróll, az csak jót tesz. Legyél minél többet a napon, az segít."
Jézusom, négy éve van ez a laptopom, de még mindig nem tanulta meg, hogy tudok meg helyesen írni. Bocsi az elütésekért, valamint a félreérthető fogalmazásért. Ha el kell menned otthonról, az csak segít. Tehát ha kimozdulsz, AZ segít, nem a tabletta.
5/6 A kérdező kommentje:
Ne aggódj, értettem amit írtál :) Valóban segít, de akkor nem volt időm sétálgatni sem, erre gondoltam :)
2013. szept. 26. 20:26
6/6 anonim válasza:
Szakíts rá időt! A tobozmirigyed, ha kevés fényt kap, melatonint termel, ami a depi előszobája. Nem véletlenül borús az ember kedve, ha az idő is borult. Legalább napi 15 percre menj ki. Ha egy kis mozgással is sikerül összekötni, már nyert ügyed van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!