Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nagyon reménytelenül vagyok...

Febi és Zsúl kérdése:

Nagyon reménytelenül vagyok szerelmes, van rá segítség?

Figyelt kérdés
Nagyon reménytelen, mert nem is ismer és nagy a korkülönbség. Mindig csak rá gondolok, nagyon szomorú vagyok.Amikor meglátom, sírhatnékom van. Ti mit csinálnátok a helyemben? L/14

2013. szept. 3. 19:09
 1/5 anonim válasza:

Írj priviben részletesen! ;-)

15/L

2013. szept. 3. 19:15
 2/5 PrettyVillain válasza:
Ha em ismered, akkor nem belé vagy szerelmes, hanem a saját általad kitalált személybe, akit az ő külsejéhez kötsz. That's all.
2013. szept. 3. 19:26
 3/5 A kérdező kommentje:
Tudok róla mindent, mellettem van a terme, 3 éve ismerem már, mindig figyelem
2013. szept. 3. 19:35
 4/5 PrettyVillain válasza:
Az egy dolog, drága. De nem tudod, milyen helyzetben mit reagál, mi jár a fejében, stb... Attól tudod, milyen zenét szeret, attól nem vagy előrébb. Meg ha figyeled az elég morbid. Ha tudod, hogy tényleg reménytelen, próbáld meg elfelejteni, és inkább valaki elérhetőt keresni. Ez a legjobb amit tehetsz.
2013. szept. 3. 23:00
 5/5 A kérdező kommentje:
nem fogom kibírni :(
2013. szept. 4. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!