Az ügyeletre menjek vagy várjam meg a háziorvost?
Figyelt kérdés
Tegnap óta össze vissza ver a szívem, ma pedig az ájulás kerülget. Most kicsit jobb de így is érzem, hogy valami nincs rendben a pulzusom is 94 nehezebben veszem a levegőt is. 2 éve enyhe mitralis billentyű elégtelenséget diagnosztizáltak nálam lehet hogy az rosszabbodott most? A háziorvosom csak holnap délután rendel nem tudom várjak e vagy menjek be az ügyeletre2013. szept. 2. 14:06
11/11 anonim válasza:
Szia tudom regi kicsit a kerdes de erdekelne ha olvasod mi tortent veled?? Nekem is talaltak egy kis bilentyu elterest esnekem is volt gyors sziveresem es ajulas erzesem is. Remelem te jol vagy es vegul nem lett olyan sulyos hogy mutete kellet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!