Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Tegnapelőtt elkezdtem tornázni...

Tegnapelőtt elkezdtem tornázni dél körül. Izomlázam lett estére, megint rátornáztam, mert mindig mindenki azt mondja, hogy rá kell dolgozni, és elmúlik. Még rosszabb lett, mit tudnék ezzel csinálni? 14/L BŐVEBBEN LENT!

Figyelt kérdés
Szóval még jobban fájt. Van egy dolog, ami hajt, és azért csinálom az egészet. Nagyon bűntudatom volt, hogy rengeteget ettem, és egy kis fájdalom miatt pedig kihagyom az egész napos tornát. Így 0:05-kor kimentem az udvarra tornázni. Igazából nem is torna, hanem aerobik, +10 perc helyben futás. Végeztem 1:35-kor. Most ott tartok, hogy nem bírok menni, annyira fáj a lábam. A "dolgozzrá" dolog nem segített, alig bírok ráállni a lábamra, mit tudnék csinálni?

2013. aug. 27. 11:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#9: Á, emiatt hülyeség ennyire hajtani magad. Ez inkább alkati dolog, attól függy mennyire vannak távol egymástól a combcsontok. Úgyis nagyon szép lehetsz, ha nincs a lábad között ekkora nyílás.
2013. aug. 27. 12:09
 12/16 Bárzsing ***** válasza:
Amúgy a 2 kép közül a pasik 90%-a az elsőt választaná, ezt garantálom. Szóval nem is biztos, hogy van értelme leadni azt a pár kilót. A második csaj külleme már kissé anorexiás.
2013. aug. 27. 12:11
 13/16 A kérdező kommentje:
lehet hogy az elsőt választanák, de én kövérnek érzem magam....
2013. aug. 27. 12:14
 14/16 Bárzsing ***** válasza:
Akkor itt már pszichés gondok is lehetnek.
2013. aug. 27. 12:55
 15/16 A kérdező kommentje:
dehogyis! csak olyan alakot szeretné. ugyanúgy eszek mint ezelőtt, csak kerülöm a nagyon hízlaló/cukros ételeket, és betartom a napi 1592 kalóriabevitelt.
2013. aug. 27. 22:37
 16/16 anonim ***** válasza:
Te egy sablonnak akkarsz megefelelni, ami a fejedben él az ideális nőről. Éppen ez az, ami beteges lelkileg.
2013. aug. 27. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!