Rettentően hidegek a kezeim! Mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Nagyon hidegek a kezeim. Mozgatom őket de akkor is... a kézfejeim mindkét kezemen jéghidegek és a színük is sápadt és lilás főleg a körmeimnél. Sokszor zsibbad a karom és azt hiszem ez miatt. Csak úgy belenyilall valami... Forró víz alá szoktam tenni és akkor egy 20 percig jó... bármit csinálok rossz. Ajánlotok valamit?2009. okt. 30. 18:07
11/15 anonim válasza:
Vegetatív disztonia.
Pszichológus, pszichiater elmagyarázza.
Ez egy vegetatív zavar, amely lehet örökletes , de szerzett is.
Belső bizonytalanság van mögötte, úgyis mondhatnánk, hogy a vegetatív idegrendszered mindíg " picit fél".
Azért kell orvos, mert a szakirodalmat hiába idézem tovább ezt inkább személyesen kellene.
gyógymódok belsőleg: macskagyökér, komló, cimtromfű grogok ( gyógyteák) kúraszeűen
külsőleg: amit az előttem szólók is tanácsoltak
Ja , és nyugalom és önbizalom.
12/15 anonim válasza:
Hideg-meleg vizes kez zuhany.....ezzel edzed az erek falat es jobb lesz a verkeringesed!
13/15 anonim válasza:
Szia.nekem ugyanez van. menj el dokihoz. én is már haramdszorra mentem mire felfigyeltek rám.. érszükülültem van.. igaz nem a legkomolyabb..hanem a hajszálerek amik a kéz és lábujjakban vannak.azok nem kapnak vért.. ha dohányzol akkor azt gyorsan felejtsd el. ne igyál alkoholt. felfognak irni egy gyoszert amit szedned kell..és ezzel megakadályozhatod hogy nagyobb gondod legyen..mindig huzz kesztyüt ha már fázik a kezed.. tudom milyen rossz:S és papucsot se tudtam felvenni nyáron mert feketék voltam a lábujjaim:S igaz én évente kapok infuzios kezelést... de ha neked még csak hidegek és kicsit szineződnek el akkor elég lessz a gyógyszer... ha csak nem stressz váltja ki..mert ha stresszes életet élsz..az is okozhat ilyen problémát.. milyen az otthoni környezeted? stresszel valamin ? am meik megyében laksz... esetleg tunék dokit ajánlani neked
14/15 A kérdező kommentje:
szia! nem színeződtek nekem még el annyira, ha nagyon fázik akkor kékek az ujjaim...
nem stresszelek olyan sokat. zala megyei vagyok egyébként
2010. jan. 7. 16:53
15/15 anonim válasza:
Hát akk is menj el orvoshoz mindenképp. nehogy komolyabb bajod legyen..nem játék az ilyen... húú zala megy elég messze.. és borsodba tudnék neked jó dokit ajánlani csak...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!