Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » SOS Gyomorsavtúltengés, reflux?

SOS Gyomorsavtúltengés, reflux?

Figyelt kérdés
refluxom nem akar múlni pedig naponta 80mg pantoprazolt szedek, nos azt irják hogy naponta többször kell enni keveset, nos én két óránként eszek napi 5x, viszont azt ovlastam hoy ilyenkor folyamatosan termelődik a gyomorsav, lehet hogy várnom kéne két evés közt 3-4 órát...

2013. aug. 20. 14:22
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
jó de godnolj már bele. ha én naponta 5x eszek keveset akkor kur va hamar éhes leszek és nem birnám ki mondjuk azt hogy két óra múlva ne egyek, úgyhogy erről ennyit, inkább megpróbálom azt hogy 9kor reggelizek amennyi jól esik, aztán délben eszek sokat, délután 4 kor is , meg este 8kor és ennyi...mert eddig össze vissza ettem két óránként...
2013. aug. 20. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!