Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » SOS mikor kezd hatni a gyógyszer?

SOS mikor kezd hatni a gyógyszer?

Figyelt kérdés
pantoprazol 2x20 mg szedek 1hete de még semmi, nagyon rossz a torkom....eddig napi 1et sztedtem majd orvos 2őt javasolt...

2013. aug. 18. 15:07
 1/3 Dina8327 válasza:
Nekem sem használt semmi. Úgy hogy hiába szeded 2 szemével akkor sem használ.Igyál salvus vizet étkezés előtt 1 órával 2-szer 1 dl hígítás nélkül. Jobb mint a gyógyszer. Ne feküdj le teljesen vízszintben hanem kicsit emeld ki a felső tested. Ne egyél se fűszereset se paprikásat se paradicsomosat. Igyál sok vizet. Az hígítja a savat. Nekem ezek be váltak azóta jól vagyok. Orvoshoz sem járok azóta.
2013. aug. 19. 22:37
 2/3 Dina8327 válasza:
Azt elfelejtettem én is ezt a gyógyszert szedtem 2 szem naponta de semmi eredmény nem volt.
2013. aug. 19. 22:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Dina válaszához:

Lefekvés előtt legalább két órával már ne egyél. Egyébként is jól teszed, ha naponta többször keveset eszel.

2013. aug. 21. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!