Nyugtató tényleg hizlal?
Figyelt kérdés
elkezdtem szedni napi 1frontint, páikbetegségre orvos javasolta.egyébként 40kg vagyok és nagyon ideges tipus sosem tudok nyugodt lenni és szorongok is. talán ettől kicsit jobban érzem magam, azt vettem észre hogy többet eszek tőle, szomszédom is szed nyugtatót ő 20kgt hizott tőle, de miért??? csak étvágyat növel vagy más szerepe is van ??2013. aug. 12. 14:09
1/4 A kérdező kommentje:
gondolom azt fogjátok irni hogy eddig azért nem hiztam mert idegeskedtem és nem ettem annyit, de én mindig sokat eszek, talán most picit többet, de eddig is sokat ettem, nem befolyásolt benne az idegesség. mégse hiztam...
2013. aug. 12. 14:11
2/4 anonim válasza:
én is szedek frontint 1 éve és fogyok tőle. A szomszédod nem szorongásoldót szed hanem valszeg atípusos antipszichotikumot (Seroquel, Abilify stb..) amitől 30-40 kilókat híznak általában az emberek!
A frontin nem nyugtató hanem szorongáscsillapító szer!
am. nem tudom hány mg frontint szedsz napi egyszer, de sztem kevés 1 db/nap
3/4 A kérdező kommentje:
hát... én napi 1szemet, mert kettőtöl le esik a vérnyomásom és igy is alacsony! de a pulzusom meg magas mert ideges tipus vagyok, és szorongok mindig, és orvos mondta napi 1et használjak. de nekem az is jó mert érzem a hatását! hát lehet hogy a szomszédom attól hizik, nem tudom, az mire van pontosan? mert én az miatt szorongok hogy túl sovány vagyok és nem merek utcára menni és hizni szeretnék :(
2013. aug. 13. 00:46
4/4 anonim válasza:
skizofréniára, bipoláris depresszióra és pszichózisokra szedik az ilyen antipszichotikumokat általában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!