Ébredés után mindenki szokott remegni?
Figyelt kérdés
Nekem olyan furcsán borzong a testem sokszor, és most egy ismerős kisfiún is észrevettem, hogy remeg, miután fölkelt. Mitől van ez?2013. aug. 15. 01:26
1/5 anonim válasza:
Én is szoktam. Mikor gyors felpattanok az ágyból, remegek, de nem sokáig.
2/5 anonim válasza:
Nem természetes.Lehet,hogy túlzottan betakarózol.Nem is jó,mert átveszi a tested teljesen azt a meleget.
3/5 anonim válasza:
Nem mindenki remeg. Alacsony lehet a vérnyomásod.
4/5 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Gyerekeknél, kamaszoknál normális, alacsony még a vércukor, vérnyomás szint, ezért van.
Ha vérnyomás, ne pattanj ki az ágyból, kicsit ülj az ágy szélén, lassan kelj fel.
Ha vércukor, akkor mindjárt ébredés után igyál egy pohár teát
5/5 A kérdező kommentje:
Lehet az alacsony vérnyomástól, nekem mindig 100/ 60 körül szokott lenni. Az megnyugtató, hogy a gyerekeknél normális ez az ébredés utáni remegés. Köszi szépen mindenkinek a választ! :)
2013. aug. 24. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!