Sebiboy kérdése:
Tisztelt Mindenki! 1 hete tapasztalom hogy reggeli etkezes utan gyorsan felfujodok, gyomorgorcsom van, ami mar kinzo hatasu. Mitol lehet ez?
Figyelt kérdés
Szoktam bevenni Reni tablettat es ezutan enyhul az erzes es rovid ido utan el is mulik. Deli etkezes utan mar nem erzek ilyet, sot a vacsora idoben is nyugodtan tudok enni. Mitol lehet ez? Koszonom a segitseget!2012. okt. 21. 21:47
1/3 anonim válasza:
Mit reggelizel? Van rá elég idő,vagy nagyon sietsz?
2/3 A kérdező kommentje:
Hello! Pont ma voltam orvosnal, es ellaitolag gyomorfekelyem van, kaptam ra gyogyszert ,remelem ettol minden rendbejon.
2012. okt. 22. 17:40
3/3 anonim válasza:
Jobbulás kívánok, kedves Sebiboy! És a reggelire szánj egy kis nyugodt időt, kicsit kelj fel előbb. Visszatáplálódik az az elveszett alvásidő, mert nyugodtan indítod a napot,
lazábban veszed a később adódó stresszhelyzetet- valahogy majd csak lesz megoldás a dolgokra. üdv.:a.anna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!