Felkelés és hirtelen mozdulat után "rossz" látás?
Figyelt kérdés
Pontosan nem is tudom leírni, mintha fekete foltok lennének, aztán kb. fél perc után újra tisztán látok.
16/L
2013. aug. 8. 13:17
1/8 anonim válasza:
Alacsony vérnyomás, gondolom ettől a melegtől, nekem is ugyanez van. ;)
3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :) mit lehet ellene tenni?
2013. aug. 8. 13:28
4/8 anonim válasza:
"mit lehet ellene tenni?"
Felugrás helyett szépen lassan kelj fel.
5/8 anonim válasza:
velem is ugyan ez van, annyi különbséggel, hogy nem foltokat látok, hanem az egész fekete. Anya azt mondta, hogy alacsony vérnyomás miatt van, neki is volt ilyen tini korában. Én is csak úgy tudom kikerülni, ha lassan állok fel. :/ 15/L
6/8 Zita:] válasza:
A doki írni fog rá valami tablettát. Elvileg segít. Én nem megyek el ilyenek miatt orvoshoz :DD, de ha te esetleg igen, sokat segítenél ha elmondanád mit javasolt.:)
7/8 anonim válasza:
Nekem is a melegtől ez van. Lassan kelj fel.
8/8 anonim válasza:
nekem is elsötétül minden 1 másodpercre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!