Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Milyen altatót vegyek be?...

Milyen altatót vegyek be? (nagyon fontos)

Figyelt kérdés

Eddig soha nem vettem be altatót, nem is akarok rászokni. Hanem közeledik a nyelvvizsgám (szombat) és nem tudok aludni már több napja. Én már mindent kipróbáltam..esti langyom fürdő, lesötétítés, semmi zaj, nem végzek se fizikailag se agyilag munkát lefekvés előtt pár órával. Kipróbáltam a mozgást is az sem segített. stb. stb. nem akarok már itt próbálgatni semmit, és nem érdekelnek semmilyen praktikák, bevált dolgok egyedül a gyógyszer. Nagyon stresszelek ez itt a gond. Nem tudok már semmit se tenni csak ha gyógyszer hatására elalszok. Nagyon fontos az, hogy kipihent legyek így jobban fog az agyam és per pillanat csak ez érdekel.

Szóval milyen gyógyszert tudtok nekem ajánlani. És milyen mennyiséget. Még holnap ha lefekszem (csütörtökön) beszeretnék venni egyet, hogy kipróbáljam hat és kipihenten fogok e kelni. Nem akarok bevenni egy egészet mert az sok lenne főleg hogy nem vagyok hozzászokva stb. vagy egy felet vagy egy negyedet vennék be. Szóval, mit ajánlotok? Illetve azt szeretném megkérdezni, hogy ha beveszek egyet, akkor hány órán keresztül aludnék?Tehát, mikor kelnék fel? Mert hallottam olyat, hogy valaki bevett egyet este 9 körül és nem kelt fel csak másnap délután.

Kérlek, segítsetek!! Eszméletlen fontos!

2013. aug. 7. 14:44
 1/8 A kérdező kommentje:
17/L
2013. aug. 7. 14:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha nem szedtél sose, akkor ne vizsga előtt kezd el, mert tiszta kóma leszel tőle.
2013. aug. 7. 14:49
 3/8 anonim ***** válasza:

Kiemelném vannak szerek melyek - elaltatnak, mások átaltatnak.

De egy fél szemtől bajod nem lesz, kiürül .

2013. aug. 7. 14:51
 4/8 A kérdező kommentje:
Szóval akkor még rosszabb mintha kialvatlan lennék?
2013. aug. 7. 14:53
 5/8 A kérdező kommentje:
És milyen szerek azok amelyek elaltatnak?
2013. aug. 7. 14:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Én a helyedben nem altatót vennék be.Kipróbálnék valamilyen gyógynövényes "gyógyszert",pl.Sedacur forte,v. ha az kevés gyenge feszültségoldót(Xanax 0,25). Ilyenkor a feszültséget kell elsősorban csökkenteni,mert amiatt nem tudsz aludni,ráadásul van altató hatása is. Hozzászokni pedig csak hosszan tartó(több hetes),nagy adag szedése mellett lehet.
2013. aug. 7. 14:55
 7/8 A kérdező kommentje:
A xanax-hoz hozzá kell szokni és az egy több hetes folyamat? Hogy érted?
2013. aug. 7. 15:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm a válaszokat!
2013. aug. 7. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!