A kamaszkori depressziót hogy lehet kezelni? Rohadt fontos és sürgős!
Figyelt kérdés
15 vagyok, fiú és a barátnőm pár hónapja azt mondogatja, hogy szar az élete és hogy nem akar élni. Azt mondja csak velem boldog, mikor nem vagyok vele nagyon szrul van.:(( Orvosról hallani sem akar.. Szóv szerintetek mit csináljal? Köszi:/2013. ápr. 11. 06:45
1/7 anonim válasza:
A legfontosabb: beszélj a szüleivel. Ezt nekik kell tudni megoldani. Ha kell szakember segítségét kell kérni, illetve rengeteg családi programot kell csinálni. Kirándulás, mozi, játék...
Bár ha ezt eddig otthon nem vették észre ....
2/7 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy kamaszkori depresszió, csak elkényeztetett tinip!csák, akik jódolgukban már nem tudják mit csináljanak...
3/7 anonim válasza:
Itt a tavasz, menjetek ki együtt a természetbe, attól majd jobb lesz.
Adjál neki színes virágokat. A legjobb a sárga.
Az éjjeli találkozókat nem mondom, mert a szüleitek nem szeretnék, ha együtt virrasztanátok át az éjszakát hetente kétszer.
4/7 anonim válasza:
Én ha szomorú vagyok, (bár az nem depresszió) zenét hallgatok, vagy felhívom a barátaimat.Talán a a zenétől neki is jobb lenne.
5/7 RaZeR1912 válasza:
Ki fog nőlni a deppresszióból csak addig kikell bírni amúgy próbáld elterelni a figyelmét az élete próblémáiról
6/7 RaZeR1912 válasza:
Ki fog nőlni a depresszióból csak addig kikell bírni amúgy próbáld elterelni a figyelmét az élete próblémáiról
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek, amúgy kettes válaszoló..nincsenek túl fényes anyagi helyzetben és egyáltalán nincs elkényeztetve.. inkább az a gond hogy a szülei kb le se szarják :/
2013. ápr. 14. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!