Végbél nyílásnál megduzzadt ér. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Pár órája vettem észre, hogy a végbél nyílásomon megduzzadt 1 ér. Legalábbis nagyobb mint szokott és kicsit érzékeny is. Mitől lehet ez? Mennyire lenne fontos hogy orvos lássa? Várják-e pár napot vagy minél előbb el kéne menni? stb2013. aug. 4. 18:43
1/5 anonim válasza:
Te tudod, mennire zavar. Szerintem ez aranyér lehet (nem jól látom :-) ), mert az is egy viszér.
2/5 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel szerintem is aranyér..
3/5 anonim válasza:
Ülőmunkától van leginkább. Vannak rá nagyon jó kúpok, viszont a most szezonos rostos gyümölcsök nagyon jót tesznek neki: barackok, szilvák, dinnye, szőlő nem nagyon. Feltétlenül hagyd el lassan a kávét és a cigit, ezek miatt van székrekedésed is, ami alaposan rásegített erre ...
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Aranyér volt, már ki is műtötték a vérrögöket.. nem volt nagyon kellemes... és még most se az... egyébként nem kávézom és a cigarettát is kerülöm. Székrekedésem se volt. Valószínű, hogy a kondi teremben a súlyok emelésétől,erőlködéstől lett...
2013. aug. 6. 16:38
5/5 A kérdező kommentje:
Nem is értem honnan jött a cigi,kávé :D sehol nem említettem :D de mindegy:)
2013. aug. 6. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!