Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Megduzzadt a péniszemen a...

Megduzzadt a péniszemen a bőr, mitől lehet?

Figyelt kérdés
Tegnap vettem észre hogy a makkom körül a bőr megduzzadt kb a 2-3 szorosára de nem fáj azóta se , mi lehet a baj ? Előre is köszönöm a segítséget!

2013. júl. 26. 21:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Talán sokat húzkodtad,és erősen fogtad .
2013. júl. 26. 22:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Az okozhatja ezt. Tudom,lehet vicces/szánalmas amit mondok,csak van egy arab technika,hogy ha mielőtt elmész,akkor előtte kicsit,de nem úgy,hogy összenyomod nagyon rászorítasz és lehúzod kicsit. ..ettől tovább tart sokkal és egy idő után szex közben ha az érzésre gondolsz is tovább tart. Szóval lehet,hogy erősebben fogtam és kb 1 órán át csináltam amit..de ez okozhatja ezt? Plusz este úgy aludta,hogy ment a ventilátor mellettem. nem lehet,hogy attól fázott meg és dagadt fel vagy bármi?
2013. júl. 26. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!