Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért ég igy a gyomrom?

Miért ég igy a gyomrom?

Figyelt kérdés
10ora korul ettem egy szendvicset(bar a paradicsombak fura izet ereztem) majd ra egy orara bevettem egy advil ultrat mert fajt a fejem. Sose szokott semmi bajom lenni ezektol, de most ugy erzem hogy szet marja valami a gyomromat. Nagyon kellemetlen erzes neha hanyingerem is van. Aggodom mitol lehet ez. 17l
2013. aug. 1. 13:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezektől a gyógyszerektől lehet ilyen, nekem egyszer -szintén egy nem szteroid gyulladásgátló bevétele után - lett iszonyú gyomorgörcsöm, majd hosszú ideig tartó gyomorégésem. 1 szem kikészítette a gyomromat, pedig előtte is szedtem nagyritkán, ha fájt a fejem, vagy a fogam. Azóta semmit nem merek bevenni. Nálam refluxt váltott ki és 1 hónapig PPI-t kellett szednem.

Vegyél valamilyen savlekötőt, de ha nem hat, akkor menj el majd a háziorvoshoz.

2013. aug. 1. 15:49
 2/2 A kérdező kommentje:
Nekem elmult keso delutanra de mintha neha megint ereznem.Nemtudom hogy bebeszelem magamnak vagy kezdodik elorol. Mindenesetre koszonom a valaszod, bar ez nem tul biztato :\
2013. aug. 1. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!