1/4 lencsefőzelék válasza:
EbbeN a melegbeN általában kevésbé éhes az ember, viszont annál többet iszik.
2/4 anonim válasza:
Nem!Én is alig eszem,úgy kell belém erőltetni az ételt.Ebben a melegben senkinek nincs étvágya.De muszáj enni 1-2 falatott,inni meg mindenféleképpen muszáj!!!
3/4 anonim válasza:
Én sem viszem túlzásba a kajálást. Reggel sima vajas kiflit ettem kakaóval az jól esett mert jó hideg volt legalább. Most ebédre a tegnapi gyümölcs levest tápláltam magamba, meg ettem utána egy kevéske rakott karfiolt ami még péntekről maradt, hogy azért valami meleg kaja is legyen bennem, de mindenből csak fél adagot ettem, pedig én 1 et szoktam mindig azt is jól megpakolva, tehát több mint 1 éttermi adag. De többet nem kívántam. Most is leugrottam fagyiért megettem 2 gombócot és ennyi elég is volt. De ilyenkor persze sokat iszok azért az is elnyomhatja az éhséget mert ugye az ember gyomra egy ideig tele van vele, eddig már 3 litert megittam. Csak vízből. Tehát a mai folyadék fogyasztásom mindennel együtt kb 4 liter körül van, ennyi bőven elég ezért nem tudok enni rendesen amúgy meg ilyen melegbe nem igényli a szervezetem úgy az energiát.
4/4 anonim válasza:
Normális, hogy ilyenkor nincs étvágyunk, nincs szükségünk annyi energiára, mint télen; és felesleges is nehéz ételekkel terhelni a szervezetet, csak árt. Örül az ember, ha lélegezni bír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!