Miért nem érzem, hogy élek, depis vagyok?
Figyelt kérdés
3 hónapja nem voltam növel. Kb május ota van ez,nem érzem,hogy élek. Kinnvagyok most anyánal külföldön meg ittvan uncsim stbstb. Otthon kb annyit csináltam,hogy felkeltem és sorozatot néztem az ágybol,annyira nem eszek sokat,lusta vagyok kicsit. Próbáltam programokat szerverni a barátokkal de mindegyik link és kétszinü. Kinnt vagyok ugye külföldön kondizni nemtudok sajna elmenni,magányosnak érzem magam hiába van itt anya,kutyám,uncsim stb. Felkelek és kb gépezek csak játszok de attol is csak ideges leszek mindig.. Mit tehetnék? Mi bajom lehet? 3 hónapja volt egészségügyi bajom de már meggyógyultam. Rossz a közérzetem,folyton izzadok éjjel,nem érzem magam kipihentnek.. hamar ingerlékeny leszek.. ötletek?
Köszi hogy elolvastad !!!
2013. júl. 27. 22:24
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!