Segítség! Nagyon rosszul vagyok!? Menjünk ügyeletre vagy mi segíthet?
Figyelt kérdés
Egész délelőtt a gép előtt ültem, egyszercsak elkezdtem szédülni, azthittem a meleg és úgyis készültem hajatmosni szóval elmentem megmosni a hajam közben hányingerem is lett. Leültem (azóta telefonról vagyok fent) és órák óta szédülök, fáj a fejem, úgy érzem, hogy mindjárt elhányom magam. Ha felállok gyenge vagyok és le kell ülnöm, fáradt vagyok. Megittam egy kávét meg ettem egy kevés kekszet, de nem jobb. Ilyen még sose volt.. És le kéne vinnem a kutyát. Menjek le és hátha jobb lesz vagy menjünk ügyeletre? Esetleg milyen gyógyszer segítene? Előre is köszönöm!2013. júl. 27. 19:08
11/13 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek! Ittam es ettem is, levittem a kutyat anyaval, setaltunk egyet meg kicsit szedulok, meg hanyingerem van, de szerintem lefekszek aludni es tulelem:) ha holnap is ilyen lesz akkor viszont mindenkepp elmegyek dokihoz.
2013. júl. 27. 21:04
12/13 anonim válasza:
hogy vagy ma?
Ez a nagy meleg okozhatja. Nekem eleve alacsony a vérnyomásom, a nagy kánikulában meg még lejjebb megy. Ilyenkor szédülök, gyenge vagyok, a hányás kerülget.
Inni kell sokat és mozogni, hogy emelkedjen a nyomásod.
13/13 A kérdező kommentje:
Egy fokkal jobban, koszi:) bar nem mondom, hogy nem szenvedek ebbe a melegbe, de annyira nem, mint tegnap!
2013. júl. 28. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!