Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Citromfű tea segíthet rajtam?

Citromfű tea segíthet rajtam?

Figyelt kérdés

Suli, szerelem, emberek.... szóval már minden ellenem van. Nagyon stresszes vagyok 15 éves létemre, és attól félek, hogy ez csak rosszabb lesz később. Szerelmes vagyok egy lányba, akit mindekinél jobban szeretek, de ő már nem viszonozza az erzéseimet. Sokszor ez miatt annyira padlón vagyok, hogy aludni se tudok rendesen (mint pl most sem). Már egyáltalán nem az vagyok aki voltam kb 2-3 évvel ezelőtt. Egész nap nyugtalan vagyok, és feszült . Már voltam pszichológusnál is mindezek miatt. Tudom, hogy 15 évesen ez még korai, de hát nem tudom irányítani az erzéseimet. Nem tudom irányítani a lelki békémet. Megbillent a mérleg ebbe az irányba amit le írtam. A depresszió irányába. Ha ott lehetnék vele, akkor nyugodtnak érezném magamat újra, és boldognak. Egyébként messze lakik tőlem.

Bocsi a regényért, csak gondoltam nem árt, ha ezt le írom. Szóval ha már másképp nem tudok megnyugodni akkor ilyesfélét szeretnék kipróbálni, mint ez a tea. De bármilyen ötletet szívesen fogadok ami segíthet.

2013. ápr. 8. 03:11
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja és már lassan 1 éve vagyok feszült. Nagyon nagyon ritkán fekszem le nyugodt lelki állapotban, de az valami gyönyörű érzés.
2013. ápr. 8. 03:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha szereted, azt szeretnéd hogy Ő boldog legyen, nem igaz? Nos, őt boldognak találod? Ha igen, akkor légy nyitott arra a személyre, aki egy pillantás alatt visszahoz a valóvilágba! Mert már ott leselkedik Rád, csak te el vagy nagyon foglalva, be vagy zárva.

Levendula és sport amit ajánlok a citromfű mellett!

Kitartás Zohan!!!

2013. ápr. 9. 23:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Ezt most úgy irtad le, mintha ismernél engem. :D Hogy érted azt, hogy ott leselkedik rám?
2013. ápr. 9. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!