Begyulladt egy nyirokmirigy miatti fájdalmat mivel lehet enyhíteni?
Figyelt kérdés
Ma egyszer evés közben a fülem alatt éles, nyilaló fájdalmat éreztem, ilyen elő szokott fordulni, de ez el is múlik. Most viszont nem múlt el, és egy dudor is lett ott. Mit lehetne vele csinálni? Sosem volt még ilyen gondom.2013. júl. 27. 00:47
1/3 A kérdező kommentje:
Bocsi, elírtam. Begyulladt egy nyirokmirigyem, és az emiatti fájdalmat mivel lehetne enyhíteni. Csak először máshogy kezdtem neki. :)
2013. júl. 27. 00:53
2/3 anonim válasza:
Kérdés, hoy mitől gyulladt be, lehet rossz fog, vagy megfázás is.
3/3 A kérdező kommentje:
A fogaimmal minden rendben, kb. 1 hónapja voltam dokinál. Megfázva sem vagyok. Ezen kívül semmi más tünetem nincs, csak tegnap óta fáj evésnél, valamint tapintható.
2013. júl. 27. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!