Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi használ idegesség ellen?...

Mi használ idegesség ellen? Nem egy konkrét ok miatt, csak mikor úgy összejön minden, napi dolgok, iskola, munka, család stb. Mi az ami megnyugtat? Érdekelnének természetes teák stb. is!

Figyelt kérdés
2009. okt. 22. 23:35
1 2
 11/13 anonim válasza:

Érzelmi harmonizáló filter tea /Herbária/

Kiszerelés: 30 g

A lelki egyensúly megőrzéséért Joshi Bharat ajánlásával! Gyógynövényekből készült teakülönlegesség, amely hozzájárul a lelki egyensúly megőrzéséhez. Koffein- és teinmentes, ásványi anyagokban gazdag.

vagy...

Nervenpflege tabletta

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását több évtizedes felhasználási tapasztalat igazolja. A tabletta növényi összetevőinek feszültségoldó, nyugtató, belső nyugalmat és kiegyensúlyozottságot adó, és könnyebb elalvást biztosító hatásait a felhasználói megfigyelések és a tudományos irodalom is igazolja.

Gabi :o)

2010. okt. 16. 16:51
 12/13 cuppcupp:) válasza:
Az én idegeimet egy jó kis edzés nyugtatja meg, nem tudom mennyire szeretsz sportolni de hidd el nagyon jó tud lenni.Ha gyógyszert keresel, ami mondjuk nem tömény vegyi anyagokból áll, nálunk anyu Valeriana relaxot szed én nem próbáltam, de ő azt mondja az is segít és persze egy kiadós alvás.
2016. jan. 22. 18:48
 13/13 anonim ***** válasza:
Igyál, vazze...!😎
2018. márc. 26. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!