Ecetes testszag minek lehet a tunete?
Figyelt kérdés
Par honapja erzem. Talan miota terhes vagyok.
Es raadasul csak ejszaka. Naponta 3* minimum furdok, apolom magam.
Surun voltam anno izzados fajta, de most kicsit mintha csokkent volna ez.
Azon gondolkoztam, hogy nem-e cukros vagyok?!
2013. júl. 26. 04:55
1/4 anonim válasza:
a cukorbetegségnek az acetonos lehelet a jellemzője. A terhességi hormonok miatt van ez a "szag".
2/4 anonim válasza:
Igen, pl. cukorbetegség,de lehet egyszerű kiszáradás is. Ezekben az esetekben felborul a szervezet sav-, bázis egyensúlya,azért ez ilyen a szag. Nem szoktál hányni? Iszol eleget? Figyelj oda a folyadékbevitelre,de ilyenkor sóra is szükség van. Ha a cukrod rendben,valószínűleg ezek okozzák.
3/4 A kérdező kommentje:
A cukrom 6,0. Az orvosok meg nem foglalkoznak vele. Nem mondom, hogy jo, de ez van. Igyekszem kerurulni a cukor kivalto okait.
Elso terhessegem alatt IR-s voltam, de az a szules utan "eltunt".
2013. júl. 26. 10:28
4/4 anonim válasza:
a 6,0 cukorral max. diétázni kell és figyelni,mert ez még nem rossz,a norm.határérték. Persze,h az első babánál gong volt,így nagyobb az esélye,h most is lesz. De ennyi vércukor még nem magyaráz ecetes szagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!