Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nektek megy az idegen helyen...

Nektek megy az idegen helyen való nagy WC-zés?

Figyelt kérdés

amióta az eszemet tudom, nem tudok máshol, és emiatt már voltak problémáim nyaralásnál kirándulásnál stb.

hogy oldjam meg hisz más is elmegy, de engem feszélyez ha a környezetemben idegenek is vannak

2013. júl. 15. 21:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Derítsd ki, hogy mi feszélyez. Engem pl az zavart, hogy belegondoltam, mások esetleg hallják, mi folyik bent. Erre kifejlesztettem egy taktikát-ami egyébként a kellemetlen szagok ellen is beválik.

Eleve nem vagyok egy órákig rajta ülő típus-bocsánat.

Szóval ami alatt ülök, megnyitom a leöblítést. Így kintről csak a víz zubogását lehet hallani. És mivel egyből le van öblítve a dolog, ezért nincs ideje a szagoknak tovaterjedni.

2013. júl. 15. 21:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

én kakilni nem szeretek, pisiléssel nincsen gondom. de igazából mikor elmegyek idegen helyre hosszabb időre, akkor én tudatalatt érzem így, és valahogy nem is kell akkor nagy wc-znem, székrekedésem szokott olyankor lenni, és mikor hazaérek, akkor már visszaáll a napi 1x-i "adag".

persze ,egy idő után kijön belőlem, de én az első héten egyszerűen ha akarnék, se tudnék kakilni, mert székrekedésem van

2013. júl. 15. 21:27
 3/6 A kérdező kommentje:
mikor már idegen helyre megyek és ott vagyok nekem se kell, de inkább visszatartom, pedig ez így nagyon kínos, és nem tudom kivel megbeszélni, a barátoméknál is nagyon rosszul érzem magam néha pár nap után se bírok elmenni
2013. júl. 15. 21:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Képtelen vagyok úgy kakilni úgy, ha hallótávolságon belül vannak (férjem, anyukám, bárki). Ha nyaralni voltam barátaimmal, ők tudták ezt a heppem, és kimentek az apartmanból az akció idejére. De vendégségben, vagy hasonló helyzetben nem tudok. Egyszer fent voltunk egy hegyen sok haverommal és csak egy pottyantós volt, aminek a közelében mindig lébecolt valaki, így kilenc (!) napon át tartottam vissza a kakit. Szörnyű volt. De nem ment.
2013. júl. 15. 22:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
9-be a suliba 1x mentem el wc-re (pisilni). Undorodom a nyilvános wc-től, főleg hogy látom, hogy bemegy wc-re a csaj, nem mos kezet, vagy bemegy tampont cserélni, előtte, és utána se mos kezet!!!!! És még kézfertőtlenítőt se használ utána, vagy valami.... 10-be már mentem wc-re, ha kellett, de csak pisi. Idegen helyen sose jön rám az inger.
2013. júl. 18. 11:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Ti is, akik visszatartják a legfőbb probléma az lehet, hogy tartotok attól más meghallja. Ettől feszélyezettek lesztek és nemigazán szerettek elmenni, viszont ez egy adott idő után hasmenéshez vezet. Egy ideig sokkot kap a szervezet, tud védekezni, kezelni, de aztán kijön csőstül. Velem is ugyanez volt. Meg aztàn féltek, hogy micsoda hangzavarral jár, hát ha szorulást okoz, utána elég kinyomni és ropoghat, mint a géppuska. 😂😂 Mondjuk természetes dolog, akit zavar vagy ezen lovagol, hogy akkorákat fingtok, mint egy viziló az elég gyerekes felfogású idióta. Sok helyen tetézi a bajt, hogy jól visszhangzik is az egész, szorulás meg kilövel úgy, mintha rakétát lőttek volna a wc-be. Ennél is mint sok ilyen dolognál hozzá kell szokni, sajnos minél nagyobb a szorongás, stressz ez miatt annál hangosabban szokott kijönni. Rá kell jönni, hogy pár dolgot le kell ejteni magasról, aki meg hallgatózik vagy megjegyzést tesz az no komment emberke. Éltem másokkal együtt, volt aki mondta, reggel ebből áll, mentek wc-re szartok, fingtok. Hát mintha ő nem.. 🙄 egyrészt mivel béreltünk és rossz a szigetelés hallatszik, de ha valami nem tetszik, akkor egyedül kell lakni és probléma megoldva. Idiótákkal nem kell foglalkozni viszont wc-re menni muszáj és a halogatás, stb olyan gyomorgörcsöt, hasmenést okozhat, hogy semmi értelme trükközni. Vegyétek lazán, jöjjön ki aminek ki kell és tojni az egészre, hülyékre.
okt. 1. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!