Nektek megy az idegen helyen való nagy WC-zés?
amióta az eszemet tudom, nem tudok máshol, és emiatt már voltak problémáim nyaralásnál kirándulásnál stb.
hogy oldjam meg hisz más is elmegy, de engem feszélyez ha a környezetemben idegenek is vannak
Derítsd ki, hogy mi feszélyez. Engem pl az zavart, hogy belegondoltam, mások esetleg hallják, mi folyik bent. Erre kifejlesztettem egy taktikát-ami egyébként a kellemetlen szagok ellen is beválik.
Eleve nem vagyok egy órákig rajta ülő típus-bocsánat.
Szóval ami alatt ülök, megnyitom a leöblítést. Így kintről csak a víz zubogását lehet hallani. És mivel egyből le van öblítve a dolog, ezért nincs ideje a szagoknak tovaterjedni.
én kakilni nem szeretek, pisiléssel nincsen gondom. de igazából mikor elmegyek idegen helyre hosszabb időre, akkor én tudatalatt érzem így, és valahogy nem is kell akkor nagy wc-znem, székrekedésem szokott olyankor lenni, és mikor hazaérek, akkor már visszaáll a napi 1x-i "adag".
persze ,egy idő után kijön belőlem, de én az első héten egyszerűen ha akarnék, se tudnék kakilni, mert székrekedésem van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!