Férfi létemre miért nőttem ilyen alacsonyra?
Figyelt kérdés
168 cm a magasságom és már 24 éves vagyok, szóval kinőttem magamat. 14 éves koromtól kezdve nem nőttem semmit, hamar serdültem 12 évesen már mutált a hangom. Édesapám 177 cm, bátyám 180 cm magas. Édesanyám 160 cm. Mindkét nagyapám 170+ magas volt. Amúgy meg kiköpött édesapám vagyok, kivéve, hogy nem nőttem olyan magasra. Egész gyerekkoromban rendszeresen sportoltam egészségesen éltem.2013. júl. 14. 21:04
1/3 gömbicica válasza:
szia :-)
szerintem ne csinálj belőle problémát.
Te ugy vagy tökéletes, ahogy vagy!
Anélkül a 4-5 cm nélkül lehetsz jó barát, csodás férj, nagyszerü édesapa, kiváló szakember......
(bocsánat, hogy nem tudtam konkrétan választ adni)
Egyszer valahol olvastam:
"Ne becsüld le magad, értékes vagy, hisz Isten nem csinál selejtet" -:)
2/3 anonim válasza:
hát ez érdekes, mert apád magas, tesód is...
ez egy kivételes eset lehet.
én is törpe vagyok.
166 cm / 26/
és ez miatt katasztrófa az életem. Gondolom neked is...
csajod volt már egyáltalán ?
3/3 A kérdező kommentje:
Volt, 4 évig együtt voltam a lánnyal, most is van barátnőm, de ez még nem annyira komoly. Amúgy, ha problémának lehet nevezni, volt problémám, nálam magasabb lányba szerettem bele: 180 centisbe nem viccelek. Meg is próbáltuk de nem működött!
2013. júl. 29. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!