Mitől lehet ez mind, ha nem ettől?
Pár napja híztam, nagyobb lett a pocakom, kicsit olyan, mitnha nehéz lenne, de nem olyan fel vagyok fúvódva érzés... Kemény és nem tudom behúzni, vagyis nehézkésen de nem teljesen! Székletem van rendesen, viszont az utóbbi időben többet eszem, nem sokat, de többet, mint szoktam! Hányingerem is szokott lenni mellette, amihez szapora pulzus társul, olyankor nagyon rosszul vagyok...
Nem mellesleg gyógyszert szedek, fogamzásgátlót, ezért talán nem a terhesség témához kell írnom a kérdést, vagyis nagyon nagyon remélem (bármennyire is arra utalnak a tünetek:( ), igaz, hogy múlt hónapban váltottam tabit, mert az előző nem vált be, de úgy vélem, ez is használ, mert mikor befejeztem az első levéllel, megjött rendesen, amikor szokott! Mindenesetre holnap reggel csinálok egy tesztet, persze, izgulok nagyon (legfőképpen azért, hogy ne pozitív legyen, mert sajnos nem férne bele sehogy sem a baba a képbe :( ) de akkor is aggódom, hogy mitől lehet akkor egy a hirtelen nagyobb pocak (köldök alatt), ami elég kemény, ha negatív lesz!
Valaki járt hasonló cipőben? Érezte így magát? Légyszi, ha tudtok, segítsetek, tényleg csak az utóbbi pár napban jelentek meg ezek a tünetek!
Ha a teszt nem mutat ki semmit, és nem lesz semmi javulás, természetesen felkeresem a dokimat! Csak tényleg érdekelnének a vélemények! Előre is nagyon köszönöm!
Egyértelmüen negatív lett a teszt...
Mitöl lehet akkor mindez? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!