Lesz valami bajom, ha veszek be dipankrint vagy dedalont?
Figyelt kérdés
Delelott 11kor ettem egy szendvicset meg egy szelet tortat. Utana telinek ereztem a gyomrom. De ittam colat szoval gondoltam, hogy elmulik. Utana nem volt semmi. Aztan megkivantam a jegkremet nem olyan reg. Ettem is, bar lehet, hogy nem kellett volna. Azota olyan rossznak erzem a gyomrom. De nem tudom, az is lehet, hogy pszihes, mert mellesleg rettegek a hanyastol. Viszont kiskoromban volt olyan, hogy az 1orakkor megevett ebedem valamikor ejfel korul jott vissza.
lesz valami bajom, hogy veszek be dipankrint a biztonsag kedveert? Inkabb azt, mert az nem olya eros gyogyszer..
2013. júl. 9. 17:33
1/1 anonim válasza:
Beveheted a dipankrint nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!