Neha rosszul vagyok reggel?!
Eleg ritkan, de elofordul, hogy rosszul vagyok reggel, altalaban akkor ha hozzaszokok, hogy sokaig alszok majd hamarabb fel kell kelnem. Mostanaban 12-1ig aludtam, ma meg nagymamam felkoltott a hangos beszelgetesevel es nem tudtam, visszaaludni.
Na es ilyenkor faj a fejem, szedulok, de ugy, hogy kb. minden forog, le vagyok lassulva teljesen. Olyan erdekes..nem lehet leirni. Ilyenkor tobb ora kell, hogy elmuljon. Ja meg ilyenkor nagyon ehes is vagyok reggel.
15/lL
Éhségen kívül nálam is kb ez van. Ha nem alszom ki magam nem tudok enni.
Mondjuk nálam nagyon ritka, ha délig alszom, az tényleg csak akkor van mikor hetek óta nem alszom (lassan 2 évtizede alvásproblémáim vannak) és elhatározom, hogy míg nem alszom 4 órát fel nem kelek addig (persze ha épp nincs meló). Most biztos szar lesz nekem is, mert eddig délután dolgoztam, ha délelőttre kell menni és hajnali 4-kor kel kelni mikor ráértem 7-kor is. :S:S:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!