Szerintetek folytassam így (részlettek alul) a futást vagy sem? Vagy csökkentsem a távot vagy lassabban fussak?
Figyelj! A katonasághoz a felvétel több különböző fizikai és szellemi teljesítményt követel meg, amit iszonyúan szigorúan vesznek!! Én az amerikai hadseregbe készülök, de majd csak kb. 5-6 év múlva fogok oda menni. Addigra meglesz már a diplomám és meglesz a kötelező 2 éves kinttartózkodásom. (kint fogok dolgozni rokonoknál zöld kártyával)
Milyen súlyos az asztmád?
Ha gyorsan futok, nekem fél óra alatt megvan a 7 km, de így csak akkor futok, ha tele vagyok energiával. Heti 5-ször futok átlagban (van, mikor többször), amiből általában szinte mindig kocogok, kb. fél óra alatt megvan 3-4 km. Ez nagyon jó, kényelmes, egyenletes, egészséges, közben meg zenét hallgatok.
Azt javaslom, hogy lassíts. 35 perc alatt fuss egyenletesen, megállás nélkül 3-4 km-t. Bőven elég!! Nehogy túl terheld magad. Hány éves vagy, és mikor akarsz oda menni?
Mi az Istenért sietsz úgy és mennyi ideje futsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!