Miért viszonyulok így az alkoholhoz, több mint 1 év után is? Mi lenne a megoldás erre a problémára?
Az egész történet úgy kezdődik, hogy tavaly nyáron úgy döntöttem, kipróbálom milyen részegnek lenni, persze mindezt egyedül, itthon. Egészen bejött a dolog, a piától felszabadultam, jól éreztem magam, így pár hét múlva megint kipróbáltam, viszont már nem lityilötyi házipálinkával, hanem valami nagyon ütős borpárlattal, amit találtam itthon. Mire kiürítettem az üveget, hihetetlen rosszul lettem, így lefeküdtem aludni. (Valószínűleg) az éjszaka közepén telehánytam kb. az egész szobámat. 1-2 hétig nem bírtam rendesen enni, rosszul voltam minden ehetőtől.
Ezután szép lassan, de elmúlt ez a rosszullét, viszont a tömény alkoholoktól azóta irtózom, már a szaguktól kerülget a hányinger. 1 éve nem ittam azóta semmi komolyat, maximum néha tolok egy sört. Van rá esély, hogy idővel elmúlik ez az undor?
Olyan gáz ismerősöket visszautasítani, mikor valami röviddel kínálnak.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!