Nagyon felek! Valaki segitene?
Kb. 1 eve nagyon szorongok. Elotte is volt ilyen, de 1 eve lett durva.
Igazabol mindentol. Legfokepp attol, hogy hanyi fogok vagy elajulok. (foleg emberek kozott) de minden kis betegsegtol felek.
Ilyenkor remegek, izzadok, szedulok..meg minden ami a szorongashoz tarsul. Az utobbi idobe fogytam is. Nagyon keveset eszek, ezek miatt, raadasul rendszertelenul. Szerencsere nem sokat, de amuugy se vagyok kover. Valahogy vissza tudom szedni a kilokat? Hogy kuzdjem le a szorongast?
14L
Olvass a pánikbetegségről szorongásról, menj el pszichológushoz. Taichizz.
Olvasd el Szendi - Pánik című könyvét.
Ne egyél olyan ételeket amik károsítják az idegrendszeredet. És ez most nem elsősorban az alkohol, hanem a glutén tartalmú gabonák, a tejtermékek, de a cukor és a keményítő sem jó legfeljebb nem a cukortól vagy ilyen állapotban.
Sok zöldség, hús, tojás, hal, gyümölcs, omega3 külön kapszulával, d-vitamin (vagy napozás) és pszichoterápia, taichi segíteni fog.
Ez soknak tűnik, de valójában ez mind semmi. Enni úgyis eszel, edzeni mindenki edz, egyedül a pszichológus szakember látogatása lenne egy új hobbi az életedben, de a többi is fontos! Nagyon fontos hogy mit eszel és hogy az edzés rendszeresen támogassa az egészségedet, nem jó bármilyen edzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!