Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tegyek, hogy tobbet...

Mit tegyek, hogy tobbet birjak setalni?

Figyelt kérdés

Szoval...ma kint voltam a baratokkal es setaltunk vagy fel orat, a tobbiek boven birtak, en mar akkor szenvedtem...pedig ittam is rendesen. Majd utana meg maszkaltunk a kornyeken masfel orat (nem buszoztunk, mert volt aki kutyaval jott) es most, hogy hazajottem legszivesebben lefekudnek es aludnek. Olyan faradt vagyok....amugy annyira nincs meleg (22fok)

Mit tegyek, hogy ne faradjak el ennyire hamar? Elore is koszonom!

16/L

2013. jún. 29. 17:13
 1/1 anonim ***** válasza:

Többet kellene rendszeresen mozognod. Nem írtad ugyan, hogy hány kiló vagy, de feltételezem, hogy van némi túlsúlyod. Ha a cukros kajákat zöldséggel és gyümölccsel helyettesítenéd, az is jót tenne.

Én is elfáradtam pár napja, mikor kb. 8 km-t sétáltam, és tavaly is előfordult egyszer, hogy rendesen kidöglöttem, mikor felsétáltam egy közel 3500 méter magas hegyre, miközben 12 órát gyalogoltam oda-vissza, 2000 méter szintemelkedéssel. Szóval mozogni, mozogni, és még többet mozogni!

2013. jún. 29. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!