Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Segitene valaki? Mi bajom?

Segitene valaki? Mi bajom?

Figyelt kérdés

Gyakran erzem faradnak a szemem. Viszont ami megjobban megijeszt, hogy minden nap tobbszor elbambulok. Viszont a melegben nem mentem sehova es ezert unatkoztam is.. Ha lefoglalom magam akkor nincs ilyen. Viszont ha leviszem a kutyat es megall mondjul kakilni mar bambulok is, vagy ha valaki unaalmas dolgokrol beszel nekem. De most is bambulok a billentyuzetre. Alszok rendes van, hogy 10orat is. De egesz nap bambulnek...viszont tudok magamrol, ha ki akarok zokkenni belole akkor sikerul is. De mitol lehet? Kezdek nagyon megijedni....ha epilepszia lenne gondolom az nem tartana folyamatosan.

14/L

2013. jún. 23. 19:03
 1/3 anonim válasza:
Velem is volt már ilyen . Csak úgy hagytam magamat hogy hadd bambuljak és egy idő után észrevettem hogy mar nem is bambulok( 1 hó )
2013. jún. 24. 07:48
 2/3 8onezombie válasza:
Kevesebb bambuszt kell enni.
2013. júl. 1. 10:15
 3/3 anonim válasza:

Semmi bajod nincs, ha epilepsziás lennél, akkor nem lehetne kizökkenteni, és semmire sem emlékeznél. A sok telefont való bambulás, és a számítógépnézés okozza azt, hogy nem kell a szervezetednek mozgatnia a szemed.

Megoldás: Úgy kb óránként szakadj le a gépről, és menj ki a szabadba, és erőltetve kezd nézni a fákat, eget, házakat, stb... kb olyan 10 percig.

tapasztalat, informatikus vagyok.

2013. júl. 3. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!