Meddig tart a hashajtó hatása?
Figyelt kérdés
2013. jún. 20. 10:07
1/3 anonim válasza:
Szerintem ez hashajtótól függ. Nekem volt olyan, amit este bevettem, reggel egyszer elmentem wc-re, lazán kijött, aminek ki kellett jönnie. Meg volt olyan is, hogy este bevettem, reggel mentem, aztán utána egész nap 2-3 óránként jártam wc-re. És volt olyan is, hogy este bevettem, és egész éjszaka a wc-n ültem, na az szörnyű volt. De ez nagyon sok év volt, mire kitapasztaltam nekem melyik a jó.
2/3 A kérdező kommentje:
:) Gutalaxot vettem be de valami borzasztó:) Egész éjszaka fent voltam, pedig tegnap vettem be délelőtt:) Remélem kimegy már ma estére mert végre aludni szeretnék:)
2013. jún. 20. 10:47
3/3 anonim válasza:
Első vagyok. Több évig szedtem a guttalaxot, na nem mindig, hanem kihagyásokkal,de elég sűrűn. Nekem nagyon jó volt, este bevettem a cseppeket, reggel egyszer elmentem wc-re, és egész napra le volt tudva. De egy idő után nagyon fájt a gyomrom tőle, bevétel után fél-egy órával, ezért kellett abbahagynom. Ugyanez volt a stadalaxal is,meg a dulcolaxal is, ezek a "lax"-ok nekem gyomorfájást okoznak. Meg is néztem, ugyanazok, csak más a nevük. Nekem legjobban a Tisasen forte vált be, nem is gazán hashajtó, hanem széklet lazító inkább, azóta is ezt szedem ha szükség van rá. Talán próbáld meg a Tisasent. Amit viszont ki ne próbálj soha, az a mályvatea, borzasztó, 3 napig sírtam a wc-n, dolgozni sem tudtam menni, pedig csak egy fél bögrével ittam meg belőle. Borzalmas hasgörcsök, és abba nem maradó hasmenés lett belőle, azt hittem ott halok meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!