Aki szereti ezt a meleget, az ennyire jól bírja?
Állandóan izzadsz, ragadsz, állandóan inni kell.
Levertség jön rád, alig vonszolod magad, másnak a feje (is) fáj.
Otthon nem tudsz szellőztetni napközben, ha zajos helyen laksz, nem tudsz aludni (vagy a melegtől, vagy a zajtól).
Semmi értelmes szabadidős tevékenységet nem tudsz végezni a strandoláson kívül. Sportolni nem tudsz, de sétálni se. Otthon lenni se, mert megpusztulsz a lakásban is. Ha besötétítesz, az álmosító, lehangoló.
Most nem a nyavalygás a lényeg.
Csak furcsa számomra, hogy van, aki örül a 35 foknak.
Én annak örülök, ha egy nap csak egy órán keresztül van rajtam olyan levertség, hogy ülni se bírok, mert semmi végtagomat nem tudom megtartani. (Erre ugye a vérnyomás miatt a mozgás lenne a gyógyszer, de ki bír elkezdeni mozogni ilyen közérzettel)
Aki szereti ezt a meleget, az valóban így érzi jól magát?
Alig izzad, nem levert, nem fáj a feje és jól esik neki?
Vagy csak utóbbi igaz, a többit figyelmen kívül hagyja?
Nem iszok keveset és ha sokat iszok is levert vagyok. :D
Nem emberi ez a meleg, ennyi.
Pont azért írtam ki a kérdést, mert még a fázósok esetében se tudom megérteni, hogy ők nem szenvednek.
Ez a meleg már kibírhatatlan! Egész héten pont a legkritikusabb időpontokban kellett bkv-nom! Mire bejutok innen bárhová is egy órát utazni kell! Borzalmas!
Izzadok, ragadok, állandóan iszom, és mire hazaérek semmi erőm nincs! Kitartás! Jövőhéten jön egy kis enyhülés!
Minden nap már 8 körül fáradt voltam, és nem tudtam mélyen aludni.
Ma már eleve levertséggel keltem. A kávé segített, egyelőre, most megyek úszni, remélem az is fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!