Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Aki szereti ezt a meleget, az...

Aki szereti ezt a meleget, az ennyire jól bírja?

Figyelt kérdés

Állandóan izzadsz, ragadsz, állandóan inni kell.

Levertség jön rád, alig vonszolod magad, másnak a feje (is) fáj.

Otthon nem tudsz szellőztetni napközben, ha zajos helyen laksz, nem tudsz aludni (vagy a melegtől, vagy a zajtól).

Semmi értelmes szabadidős tevékenységet nem tudsz végezni a strandoláson kívül. Sportolni nem tudsz, de sétálni se. Otthon lenni se, mert megpusztulsz a lakásban is. Ha besötétítesz, az álmosító, lehangoló.

Most nem a nyavalygás a lényeg.

Csak furcsa számomra, hogy van, aki örül a 35 foknak.

Én annak örülök, ha egy nap csak egy órán keresztül van rajtam olyan levertség, hogy ülni se bírok, mert semmi végtagomat nem tudom megtartani. (Erre ugye a vérnyomás miatt a mozgás lenne a gyógyszer, de ki bír elkezdeni mozogni ilyen közérzettel)

Aki szereti ezt a meleget, az valóban így érzi jól magát?

Alig izzad, nem levert, nem fáj a feje és jól esik neki?

Vagy csak utóbbi igaz, a többit figyelmen kívül hagyja?

2013. jún. 19. 19:29
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nem iszok keveset és ha sokat iszok is levert vagyok. :D

Nem emberi ez a meleg, ennyi.

Pont azért írtam ki a kérdést, mert még a fázósok esetében se tudom megérteni, hogy ők nem szenvednek.

2013. jún. 19. 22:15
 12/14 anonim ***** válasza:
Na itt egy sorstárs! Én 1 hete nem aludtam vagy a melegtől vagy a szúnyogoktól, a fejem fáj ( a nemalvástóol), megfulladok, izzadok, nem tudok tanulni, nem tudok enni, a víznek sz*r íze van, alig bírok mozogni. Az ismerőseim meg azon vinnyogtak a facebookon állandóan, amikor esett az eső és hűvös volt, hogy nekik gyapjúzokniban kell járni nyáron és ez milyen felháborító! Én akkor jártam lenge ruhákban és olyan jó volt... Egyszerűen nem értem őket mit szeretnek ezen a poklon. Én nem sok mindent utálok, de ezt gyűlölöm. 5-10 fokkal kevesebb? Ugyan! Lenne kb 15 fok, én komolyan mondom elsírnám magam örömömben, és még csak június van...
2013. jún. 20. 19:28
 13/14 anonim ***** válasza:
92%

Ez a meleg már kibírhatatlan! Egész héten pont a legkritikusabb időpontokban kellett bkv-nom! Mire bejutok innen bárhová is egy órát utazni kell! Borzalmas!

Izzadok, ragadok, állandóan iszom, és mire hazaérek semmi erőm nincs! Kitartás! Jövőhéten jön egy kis enyhülés!

2013. jún. 21. 14:08
 14/14 A kérdező kommentje:

Minden nap már 8 körül fáradt voltam, és nem tudtam mélyen aludni.

Ma már eleve levertséggel keltem. A kávé segített, egyelőre, most megyek úszni, remélem az is fog.

2013. jún. 22. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!