Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Kedd óta hullámokban tör rám...

Kedd óta hullámokban tör rám az erős fejfájás, vérnyomásom rendben, másnak is fáj?

Figyelt kérdés
Nagyon ijesztő, már minden rosszra gondolok.

2013. jún. 16. 08:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem is fáj most majdnem minden nap,de én tudom,h migrénes vagyok. Ha Te eddig nem voltál így el kéne menned orvoshoz.Lehet,h most kezdődik,de akkor jársz el helyesen,ha először kivizsgáltatod magad.
2013. jún. 16. 08:14
 2/8 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy ez nem migrén, mert nem féloldali, hanem szinte az egész fejem fáj.
2013. jún. 16. 08:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor viszont,menj el holnap orvoshoz. Fájdalomcsillapítóra szűnik?
2013. jún. 16. 10:20
 4/8 anonim válasza:
Azért megnyugtató, hogy van valami kínja az embernek, már tökre be van szarva hogy mindenféle baja van, és akkor feljön ide, és látja, hogy másoknak is pont az a bajuk. Egyébként nekem is.
2013. jún. 16. 11:01
 5/8 A kérdező kommentje:
Fájdalomcsillapítóra csökkent és tegnap már nem fájt annyira, csak tompán.
2013. jún. 17. 06:29
 6/8 A kérdező kommentje:

Nos, kicsit valóban megnyugtató, de azért nem teljesen.

:-)

2013. jún. 17. 06:30
 7/8 anonim ***** válasza:
nekem egész héten fájt a fejem. minden nyáron ez van, mikor hőség van. este nem tudok aludni--> napközben széthasad a fejem.
2013. jún. 22. 11:35
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi, ez kicsit megnyugtató. 1 hétig fájt egyhuzamban, majd elmúlt, múlt héten 1 napig megint nagyon, ezek szerint valóban a melegtől lehetett.
2013. jún. 23. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!