Miért büfögök egyfolytában a vacsora óta?
Figyelt kérdés
Vagy egy órája ettem nagyon jóízűen egy szelet husit egy kis krumplival (nagyon éhes voltam). És rá egy 5-10 percre egyfolytában büfögnöm kell, holott nincs hányingerem szerencsére, és a levegőn kívül nem is jön föl más.
Ez mitől van? Lehet, hogy gyorsan ettem? Ugye nem fogok hányni?
2013. jún. 14. 21:34
1/2 anonim válasza:
Igen, valószínűleg nagyon gyorsan ettél, sok levegőt nyeltél a falatokkal, ezért böfögsz annyit.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
Régebben volt ilyen problémám éjszaka. Akkor se tudtam mi van, hisz már több órája, hogy ettem (nem közvetlen lefekvés előtt, bár talán előtte ittam teát, ha az számít valamit), és arra kelek fel, hogy "fáj" a gyomrom. És mikor fölültem csak böfögtem. Este is lehet levegőt nyelni?
2013. jún. 14. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!