Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért fáj folyton a fejem?

Miért fáj folyton a fejem?

Figyelt kérdés

Ha pl. suliba megyek és néhány órát intenzíven figyelnem kell utána mindig kimerülök és fáj a fejem... :( mi lesz ha már dolgoznom kell?Ha kicsit izgulok vagy stresszelek valamin rögtön elkezd fájni a fejem... pedig olyan nincs hogy soha nem stresszel valamin az ember...

Mit csináljak lassan már nem telik el nap hogy legalább egy picit ne fájna a fejem...

2009. okt. 10. 17:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanez van:(
2009. okt. 10. 18:00
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha tényleg folyton fáj a fejed ilyen fiatalon, akkor menj el orvoshoz , mondd meg szüleidnek ... sztem.
2009. okt. 10. 18:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Én már voltam vérvételen, hogy vashiányom van-e, de nincs, meg szemészeten is voltam és a szemem is jó:S
2009. okt. 10. 18:14
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
lol, ilyen problémával elsősorban nem itt kell kérdezősködni, alap h orvos..
2009. okt. 10. 18:14
 5/9 anonim válasza:

Ha fáj a fejed annak az is lehet az oka, hogy keveset iszol esetleg fáradt vagy.

Próbálj mindig kipihent lenni és ügyelni arra, hogy kipihent legyél. Nekem a nevetés is segített.:) remélem mihamarabb megoldódik a problémád

2009. okt. 10. 19:00
 6/9 anonim ***** válasza:

Lehet valami mellékhatása. Szedsz valami gyógyszert? Nekem pl az allergiagyógyszer okozott migrént..

Mindenképp ki kell vizsgáltatni és jó lenne egy MRig eljutni, hogy nincs a valami fizikális oka. Ha nincs, akkor egy jó pszichológust kell keresni, aki segít keelni a stersszt.

Gyógyszereket ha elkezded szedni, sajna csak rászoksz és egyre több kell majd, hogy hasson, és egyre több....és ez nem vezet semmi jóra.

2009. okt. 10. 21:44
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!! Mindegyik nagyon tanúságos volt!
2009. okt. 12. 11:04
 8/9 anonim ***** válasza:
lehet hogy szemüvegre van szükséged,de az is lehet hogy migréned van amit a fáradtság is kiválthat!szerintem nézesd meg a szemed és keress fel egy neurólogust!
2009. okt. 16. 18:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Dettó ugyanebben szenvedek. Sajnos akárhányszor elmegyek dokihoz, megkapom annyival hogy kinövöm.Na bumm. Sajnos nem lehet vele mitcsinálni. De ha "szerencséd" van találnak valamit nálad és ki tudnak gyógyítani belőle.
2009. nov. 10. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!