Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől lehet ez? Vagy netán mi...

Mitől lehet ez? Vagy netán mi okozza?

Figyelt kérdés

Ha köhögöm vagy szimplán nyelek feljön(ritkán) egy ilyen fehér kis golyó vagy szágálytalan alakú, büdös vmi! Mostanában megint előjött!

Szóval mitől lehet ez?

2009. okt. 10. 14:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Netán? Hányas voltál magyarból?

Egyébként: doki!

2009. okt. 10. 14:38
 2/11 anonim ***** válasza:
nem lehet hogy csak egy baromi nagy adag jó sűrű sleim?:D
2009. okt. 10. 14:41
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem 1db pici kis golyó vagy szabálytalan alakú vmi! De amúgy büdös.
2009. okt. 10. 14:50
 4/11 anonim ***** válasza:

Nekem is szokott lenni, én sem tudom mi az. Amikor apumtól megkérdeztem azt mondta, hogy egy kevés kaja ott marad, és az jön fel néha.

De én is kíváncsi lennék mi az.

2009. okt. 10. 14:52
 5/11 A kérdező kommentje:
Hát erre én is kíváncsi lennék!
2009. okt. 10. 14:54
 6/11 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem kaja. Egyszer néztem valami műsorban, hogy vannak akikből ilyen ökölnyi darabok jönnek ki. szerintem nem kéne megvárni míg neked is akkora lesz. Menj csak el szépen dokihoz.
2009. okt. 10. 15:16
 7/11 anonim ***** válasza:
48%
Nekem akkor jön fel ha fáj a torkom, vagy köhögök, szerintem ezek kis "bacik" amik a torkodon telepednek le. Semmi baj, nekem is többször van.
2009. okt. 10. 16:38
 8/11 anonim ***** válasza:
És nektek is ilyen 2-3 mm es kis gömbök?
2009. okt. 10. 16:43
 9/11 anonim ***** válasza:
igen
2009. okt. 10. 17:15
 10/11 anonim ***** válasza:

Az vagyok szintén, akinek ugyanilyen gondja van, és kíváncsi a válaszra. Anyum is mondta, hogy ő is érzett már ilyet, és szerinte is akkor jöhet nálam is elő, amikor meg vagyok fázva, mint az előző válaszolónál.

Én 4 éve vettem észre először, szóval kétlem, hogy komolyabb bajunk lenne, hisz akkor már rég megmutatkozott volna. Szóval Kedves Kérdező, szerintem te se aggódj:)

2009. okt. 10. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!